Inredning privat 

Tycker du det är klurigt att få till den där röda tråden i din inredning hemma? Känner du att något saknas? Är du sugen på att uppdatera ditt hem för att få en annan känsla? Frågor och funderingar blir ofta många och det är inte helt lätt att veta hur man ska gå till väga för att uppnå visionen man har om sitt hem.

När det är dags att ändra, uppdatera eller helt förnya ditt hem så står vi till ert förfogande. Vi hjälper dig med just du behöver hjälp med, såväl mindre uppdrag som fullständiga projekt. 

Kontakta oss med er förfrågan så bokar vi in ett första, kostnadsfritt möte!

Inredning offentligt 

Har du en restaurang som saknar det där lilla extra? En reception som inte är så välkomnande som du hade önskat? Hotellrum som saknar den där mysfaktorn? Har det blivit dags att skapa en ny miljö och känsla på arbetsplatsen? Vill du få dina medarbetare att trivas bättre och/eller locka fler kunder till ditt företag? 

Vi står till ert förfogande när det är dags för en ny inredning på arbetsplatsen, så väl vid punktinsatser som hela koncept. 

Kontakta oss med er förfrågan så bokar vi in ett första, kostnadsfritt möte!

Homestaging

Inför visning och försäljning av en bostad är det mycket som spelar in för att man ska lyckas bästa möjliga resultat. Man vill visa bostadens potential för spekulanter vilket man gör allra bäst genom att ta hjälp med att styla den.

Ska ni sälja huset, lägenheten eller sommarstugan? Då är homestaging det självklara valet för att göra en lyckad försäljning! 

Vi står till ert förfogande när det är dags att styla inför visning vare sig ni önskar tips och ideér, punktinsatser eller en full styling av objektet. 

Kontakta oss med er förfrågan så bokar vi in ett första, kostnadsfritt möte!